servicii

Here's What We Do Better

Consiliere psihologică
Consilierea psihologică se adresează adulților, copiilor, adolescenților și vârstnicilor și se realizează fie prin consiliere individuală, fie prin consiliere de grup.
Consilierea psihologică este utilă în problemele de adaptare școlară, profesională, socială și relațională, în gestionarea conflictelor personale și a conflictelor familiale, în caz de probleme de identitate, pentru rezolvarea de probleme psihologice, pentru dezvoltarea și valorificarea potențialului propriu, a resurselor personale.
Psihologie clinica
Evaluarea psihologică este un serviciu esenţial în domeniul sănătăţii mentale şi emoţionale, fără de care nu se poate interveni eficient. Pentru a înţelege mai bine importanţa evaluării, putem face paralela cu analizele medicale pe care pacientul le face înainte de a primi un tratament și care determină natura problemei, gravitatea ei cât și tipul de intervenție care îi va reda cât mai curând sănătatea.
Terapie ABA
În traducere terapia ABA este considerată una dintre cele mai eficiente metode de intervenție care se bazează pe cercetare și dovezi științifice în tulburarea de spectru autist (TSA).
TULBURĂRILE DE LIMBAJ ȘI TERAPIA LOGOPEDICĂ
Logopedia la copii se recomandă pentru întârzieri în dezvoltarea limbajului și se recomandă în:
-dificultăți de comunicare specifice întârzierilor de dezvoltare
-dificultăți de articulare
-tulburări ale limbajului citit-scris.
TERAPIA OCUPAȚIONALĂ
În cadrul centrului nostru, prin ședințele de terapie ocupațională, copii și adolescenții învață să exerseze abilități de viață independente, activități artistice, art and craft, care se pot transforma în viitor într-o ocupație remunerată.

Când renunț la ceea ce sunt, devin ceea ce aș putea fi.