DA, și TU POȚI!

SOFIA MIHALACHE PSIHOLOG

Vino să construim împreună cea mai puternică fundație a vieții tale. Sufletul. Fără de care, viața ar căpăta un alt sens.

Poate va fi pentru prima dată când te vei descoperi cu adevărat, când vei fi pus în contact cu tine, cu nevoile și emoțiile tale.

Pe parcursul călătoriei către sinele tău vei descoperi că nu este important să aflii CARE ESTE calea către cea mai bună versiune a ta ci DE CE îți dorești acest lucru.

Indiferent cât de dificilă ți se pare situația prin care treci, POȚI să te ridici, important este să-ți dorești să acționezi și să crezi că și TU POȚI.

Eu îți voi oferi bagheta magică însă adevărata magie există deja în tine.

Îmi doresc să te însoțesc în călătoria transformării tale și să găsim împreună claritatea de a vedea diferit lucrurile pentru că o nouă perspectivă deschide noi uși către locul unde îți dorești să ajungi.

Te rog fii un călător, nu un turist. Încearcă lucruri noi, întâlnește oameni noi și uită-te mai departe de ceea ce se află în fața ochilor tăi. Acestea sunt cheile pentru a înțelege minunata lume în care trăim – Andrew Zimmern

EXPERIENȚĂ

EDUCAȚIE

APTITUDINI

Psiholog clinician
Experiență în evaluarea adulților, copiilor și adolescenților
Psihoterapeut în Hipnoză clinică, relaxare şi terapie Ericksoniană
În formare în cadrul Asociației "Institul Român de Psihologie" în colaborare cu Asociația Română de Hipnoză Clinică și Terapie Ericksoniana.
Utilizarea hipnozei, a tehnicilor de relaxare și a altor tehnici relaționate cu acestea.
Practicarea psihoterapiei în acord cu codul etic al Federației Române de Psihoterapie și Asociației Europene de Psihoterapie.
Terapeut Theta Healing – Terapia eliberării mentale, emoționale
Theta Healing este o terapie cuantică bazată pe tehnici de meditație care aduc sănătate, bunăstare, echilibru emoțional și care ajută la rezolvarea blocajelor din subconștient.
Empatie
Ascultare activă
Confidențialitate
Onestitate
Viziunea mea

IUBEȘTE

CREDE

VALORIFICĂ

Momentul perfect nu există. Singurul moment, care este mai mult decât perfect, este ACUM, în rest sunt doar scuze.

                                                                                                                                         PROIECTE PERSONALE

 
Contactați-mă